Dôležitý OZNAM

TELEMEDICÍNA – ako taká sa v ambulancii ruší.

Akútne chorí pacienti môžu prísť do ambulancie BEZ OBJEDNANIA v čase vyhradenom pre CHORÉ DETI. Posledný pacient bude ošetrený 15 minút pred záverom času vyhradenom pre choré deti.

TELEFONOVANIE – telefón sa zapína najskôr v čase vyhradenom pre choré deti / skôr netelefonujte/ a sestra dvíha telefón len keď bude mať možnosť v rámci práce s pacientom. Ak sa nedovoláte, jednoducho navštívite ambulanciu v čase vyhradenom pre choré deti. Snažte sa posielať sms, ak sestrička má “ voľno“ ozve sa Vám.. Prípadná telefonická komunikácia je možná len počas času vyhradenom v ambulancii pre CHORÉ deti.

MAILOVANIE – vzhľadom k ZÁPLAVE mailov, ruším možnosť kontaktovať lekára na csmiso@yahoo.com. NA vopred dohodnuté maily – kontrola stavu, krátke konzultácie – nejedná sa o poskytovanie zdravotnej starostlivosti!!! – ostáva mailová adresa info@pediater.eu. Odpoveď však môže trvať aj 24-48 hodín.

Ohľadom e-receptov, receptov, termínov na prehliadky, očkovanie a inú administratívu kontaktujte sestričku na ambulancia@pediater.eu. Nie ohľadom zdravotnéhop stavu – nejedná sa o poskytovanie zdravotnej starostlivosti.

POTVRDENIA O CHOROBE – pre potreby MŠ,ZŠ, VŠ ambulancia vystavuje v čase vyhradenom pre choré deti ak je pacient v domácej liečbe viac ako 5 dní. Ak je to menej ako 5 dní vystavuje rodič – prosím nekontaktujte ambulanciu, potvrdenie nevystavím

OSTATNÉ POTVDRENIA – vystavujeme v čase pre choré deti- OSOBNE.